Anmeldelser

Gullaschbaronen er dramaet om Harald Plum, Det Transatlantiske Kompagni og Landmandsbanken.

På denne side samles anmeldelser af bogen

“Bogen anbefales varmt til alle, som nyder at få et direkte indblik i begivenhederne, og som samtidig gerne vil have en baggrund for historien som truede hele landets økonomi pga nogle få menneskers naivitet … Fem stjerner ud af seks mulige for den gode biografi som fortjener en plads på boghylden fordi historien må fortælles.”
Henrik Blunck, 1. oktober 2016
Læs hele anmeldelsen her

“En dramatisk bog om Nordens største svindelnummer, der stadig synes aktuelt i lyset af nutidens finanskrise. Der er tale om et grundigt arbejde med et omfattende sidetal og stor detaljerigdom.”
Lektørudtalelse, Dansk BiblioteksCenter

“Gullaschbaronen” er en spændende erhvervshistorie, men også et tidsbillede af dansk erhvervsliv i de fede år i slutningen af 1800-tallet og frem til 1920’erne.”
Børsen, 30. september 2015, Henrik Ørholst, 4 stjerner

“Den lange researchperiode har givet udbytte i form af en velskreven historie … Billedsiden er fornem med en del fotos, som den brede offentligthed næppe tidligere har set … Bogen er helig velskrevet og god at have stående i reolen. For lokalhistorisk interesserede er den ganske enkelt uvurderlig.”
Lokalavisen Assens, 29. september 2015

“Gullaschbaronen er eminent skrevet. Den er et fantastisk dokumentarisk stykke Danmarkshistorie, som virkelig fortjener at blive læst. Trods de titusindvis af facts, der findes om Harald Plum og hans virke, er bogen skrevet, så de faktuelle ting fremføres både kronologisk og på en spændende og fængslende måde.”
Lokalhistoriker Esben Brage, 24. september 2015

“Man er ikke et sekund i tvivl om at forfatteren kan sit stof.”
Bachs Bøger, 10. marts 2017
Læs hele anmeldelsen her